Menukaart

 

 

 

 

 

Menukaart 

 

Voorgerechten

  Romige pompoensoep met gebrande amandelen en zure room                         

€ 8,50

  Carpaccio van runderlende met truffelmayonaise, knolselderij chips en Reypenaer VSOP 12,75
  Gerookte eendenborst met kumquats en gemarineerde vijgen
€13,75
  Gravad laks van huisgerookte zalm met knoflook crème en focaccia crouton 
€12,75
  Gebakken coquille met tagliatelle en een saus van pancetta en zongedroogde tomaatjes  
14,75
 

Pompoen risotto met geroosterde en ras el hanout, ricotta en oude kaas 

€12,75  

 

Hoofdgerechten

 

Tournedos Rossini met een vanille port saus 

€ 24,75

 

Gegrilde Rib eye 200 gram van de Green EGG met kruidenboter 

€ 22,75

 

Krokant gebakken zeebaarsfilet met een salsa van tomaten en groene kruiden           

€ 21,75
 

Hertenbiefstuk met gedroogde appel en Calvados saus 

€ 22,75

 

Zeeduivel moot met kaantjes en spekjus 

€ 22,75

  Gebakken eendenborst met sinaasappel Grand Marnier saus  € 22,75
  Lasagne van gepofte aubergine en paprika met huttenkase en een kruidige tomatensaus    € 20,75
 

* Wij kunnen rekening houden met allergieën, heeft u een allergie, maak dit dan kenbaar!
* Alle gerechten worden vers gemaakt en kan het gebeuren dat er items uitverkocht zijn.

 

 


 
  Nagerechten  
 

Creme brulee cheesecake met karamel, peer geserveerd met vanille-ijs 

€ 7,50

  Koffie chocolade bavarois met espresso ijs 
€ 7,50
 

Chunky noten & witte chocolate taart met pure chocolade-ijs 

€ 8,50

  Pecannotentaart met bourbon en karamel ijs 
€ 8,50
  Kaasplateau met Europese kazen, kletzenbrood, vijgencompote en noten € 11,75

 https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/jess_Menukaart

 

Carpaccio van Simmentaler runderlende met Old Amsterdam en piccalilly         € 12,75
crème