Menukaart

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsactie 3 gangenmenu voor € 35,00 

 

Voorgerechten

  Carpaccio van Simmentaler runderlende met Old Amsterdam en piccalilly crème                             

 € 12,75

 

Huisgemaakte Hollandse garnalenkroketten met warme cocktailsaus 

 € 10,75

  Gravad lachs van licht huisgerookte zalm met szenchuanpeper-olie en gerookte knoflookmayonaise  € 11,75
  Krachtige wildbouillon met oesterzwammen en pulled porc van wildzwijn  € 9,50
 

Huisgemaakte wildpaté omwikkeld met spek en cranberry compote         

 € 10,75

 

In witte port gestoofde Gieser wildeman met Fourmé d’Ambert met gekarameliseerde walnoten

 € 10,75

 

 

 

 

* Wij kunnen rekening houden met allergieën, heeft u een allergie, maak dit dan kenbaar!
* Alle gerechten worden vers gemaakt en kan het gebeuren dat er items uitverkocht zijn.

 

   
 

Hoofdgerechten

 

Wildzwijnfilet met een krokante korst van noten en Port saus

 € 20,75

 

Fazant omwikkeld met spek geserveerd met een whisk/ bramensaus       

 € 20,75

 

Kalfshaas met een terrine van eendenlever en Calvadossaus 

 € 21,75

 

Licht gerookte runderbavette met sjalottenjus

 € 21,75
 

Kabeljauwfilet met krokante kaantjes en beurre blanc saus 

 € 21,75

 

Licht pittige curry van pompoen met kikkererwten en koriander   

 € 19,75

 

* Wij kunnen rekening houden met allergieën, heeft u een allergie, maak dit dan kenbaar!

* Alle gerechten worden vers gemaakt en kan het gebeuren dat er items uitverkocht zijn.

 

 


 
  De hoofdgerechten worden geserveerd met wisselende groenten en aardappel garnituur  
     
  Nagerechten  
 

Warme chocoladefondant met vanille-ijs en karamelsaus 

 € 7,50

  Parfait van PX met huisgemaakte spekkoek
€ 7,50
 

Tarte tatin van appel met maccadamia-ijs           

 € 7,50

  Peccanotentaart met karamel grof zeezout ijs     
 € 7,50
 

Bosvruchtenparfait met krokante witte chocolade korst en rode vruchten  

€ 7,50

 

Kaasplateau met Europese kazen, kletsenbrood, vijgencompote en  gekarameliseerde walnoten   

Supplement binnen menu € 3,50

 € 11,75

 

https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/jess_Februari-maart_

 

Carpaccio van Simmentaler runderlende met Old Amsterdam en piccalilly         € 12,75
crème