Menukaart

 

 

 

 

 

Menukaart 

 

Voorgerechten

  Carpaccio van gemarineerde en licht gegaarde Gasconne kalfs Rib eye                
met balsamico mayonaise, Bleu Wolvega en verse vijgen 
                         

 € 12,75

 

Bavaroise van warm gerookte forel met huisgerookte zwaardvis

 € 11,75

  Risotto van Hollandse garnaaltjes met Ricotta en krokante Parmezaanse kaas 
 € 13,75
  Krachtige dubbel getrokken ossenstaart bouillon met gesneden bouquette   € 9,50
  Vitello tonato, langzaam gegaarde kalfsmuis met tonijntartaar
 € 13,75
 

In witte port gestoofde Gieser wildeman met Fourmé d’Ambert met gekarameliseerde walnoten

 € 10,75

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Wildzwijnfilet met een krokante korst van noten en Port saus

 € 21,75

 

Hertenbiefstuk met een saus van sinaasappel en cranberries    

 € 22,75

 

Kalfshaas met een terrine van eendenlever en Calvadossaus 

 € 23,75

 

Licht gerookte runderbavette met sjalottenjus         

 € 21,75
 

Gebakken sliptong met peterselie, citroen en kappertjes 

 € 21,75

 

Krokant gebakken kabeljauw met groenen kruiden beurre blanc 

 € 21,75

  Gepofte paprika met bulgur, gegrilde halloumi en een romige saus van gepofte knoflook         € 19,75
 

* Wij kunnen rekening houden met allergieën, heeft u een allergie, maak dit dan kenbaar!
* Alle gerechten worden vers gemaakt en kan het gebeuren dat er items uitverkocht zijn.

 

 


 
  Nagerechten  
 

Terrine van chocolade, mascarpone, Grand Marnier en amaretti koekjes geserveerd met sinaasappelsorbet

 € 8,50

  Crepe Suzette, dunne pannenkoekjes in karamel-sinaasappelsaus met Grand Marnier en vanille-ijs 
€ 8,50
 

Gepocheerde en gemarineerde perzik in witte port met yoghurt-ijs

 € 7,50

  Amandel Cannoli met luchtige ricotta, limoncello advocaat en pistache-ijs 
 € 7,50
 

Aardbeienparfait met krokante pure chocolade korst en een crumble gekarameliseerde walnoten 

€ 7,50

 

Kaasplateau met Europese kazen, kletsenbrood, vijgencompote en noten 

€ 11,75

 

https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/jess_Februari-maart_

 

Carpaccio van Simmentaler runderlende met Old Amsterdam en piccalilly         € 12,75
crème