Menukaart

 

 Wegens corona is deze menukaart niet te bestellen
Op de home pagina en bij maandmenu staat ons afhaalmenu
met onze wisselende week special 

 

 

 

Menukaart 

 

Voorgerechten

  Romige pompoensoep met gebrande amandelen en zure room                         

€ 8,50

  Carpaccio van runderlende met truffelmayonaise, knolselderij chips en Reypenaer VSOP 12,75
  Gerookte eendenborst met kumquats en gemarineerde vijgen
€13,75
  Gravad laks van huisgerookte zalm met knoflook crème en focaccia crouton 
€12,75
  Gebakken coquille met tagliatelle en een saus van pancetta en zongedroogde tomaatjes  
14,75
 

Pompoen risotto met geroosterde en ras el hanout, ricotta en oude kaas 

€12,75  

 

Hoofdgerechten

 

Tournedos Rossini met een vanille port saus 

€ 24,75

 

Gegrilde Rib eye 200 gram van de Green EGG met kruidenboter 

€ 22,75

 

Krokant gebakken zeebaarsfilet met een salsa van tomaten en groene kruiden           

€ 21,75
 

Hertenbiefstuk met gedroogde appel en Calvados saus 

€ 22,75

 

Zeeduivel moot met kaantjes en spekjus 

€ 22,75

  Gebakken eendenborst met sinaasappel Grand Marnier saus  € 22,75
  Lasagne van gepofte aubergine en paprika met huttenkase en een kruidige tomatensaus    € 20,75
 

* Wij kunnen rekening houden met allergieën, heeft u een allergie, maak dit dan kenbaar!
* Alle gerechten worden vers gemaakt en kan het gebeuren dat er items uitverkocht zijn.

 

 


 
  Nagerechten  
 

Creme brulee cheesecake met karamel, peer geserveerd met vanille-ijs 

€ 7,50

  Koffie chocolade bavarois met espresso ijs 
€ 7,50
 

Chunky noten & witte chocolate taart met pure chocolade-ijs 

€ 8,50

  Pecannotentaart met bourbon en karamel ijs 
€ 8,50
  Kaasplateau met Europese kazen, kletzenbrood, vijgencompote en noten € 11,75

 https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/jess_Menukaart

 

Carpaccio van Simmentaler runderlende met Old Amsterdam en piccalilly         € 12,75
crème