Menukaart

 

 

 

 

 

Menukaart vanaf 15 juni 2020

 

Voorgerechten

  Gestoofde Vinkeveense paling in een saus van Pinot Gris met knolselderij creme                          

 € 11,75

 

Hollandse garnalenkroketten op een bedje van zeekraal met saffraan mayonaise       

 € 10,75

  Tartaar van runderhaas met zoet zure groenten, kwarteleitje en piccalilly creme  
 € 12,75
  Dun gesneden Bresaola met een salade vab mozzarella en zongedroogde tomaatjes 
 € 12,75
  Carpaccio van gerookte rib eye , kruidenmayonaise en Manchego met rozemarijn
 € 12,75
 

Klassieke uiensoep met korst krokante kaas 

 € 6,50

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Rib eye 200 gram met kruidenboter 

 € 22,75

 

Gebakken runderhaas met gamba's en kalfjus 

 € 23,75

 

Krokant gebakken zalmfilet met anti boise 

 € 21,75

 

Zeetong 400 gram a la meuniere met citroenboter          

 € 32,50
 

Gebakken sliptong met remoulade saus

 € 22,75

 

USA steak 200 gram met kruidenboterjus 

 € 23,75

  Pappardelle van courgette met een kruidige tomatensaus en geitenkaas         € 19,75
  Caeser salade met kippendijen, Parmezaan, croutons, ansjovus en ei  € 15,75
  Salade van huisgerookte zalm met rode ui, kappertjes, ei en courtons  € 15,75
 

* Wij kunnen rekening houden met allergieën, heeft u een allergie, maak dit dan kenbaar!
* Alle gerechten worden vers gemaakt en kan het gebeuren dat er items uitverkocht zijn.

 

 


 
  Nagerechten  
 

Klassieke tiramisu met Amaretto, espresso en lange vingers

 € 7,50

  Frisse lemonbar met yoghurtijs en limoncello advocaat
€ 7,50
 

Triple chocolate brownie met karamelsaus en pistache ijs

 € 7,50

  Bavaroise van witte chocolade en gemarineerde aardbeien 
 € 7,50
 

Kaasplateau met Europese kazen, kletsenbrood, vijgencompote en noten

€ 11,75

 https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/jess_Menukaart

 

Carpaccio van Simmentaler runderlende met Old Amsterdam en piccalilly         € 12,75
crème